nowoczesnA technika HI-LIGHT Z NUTKĄ KLASYKIOprócz trzech nagrzewnic hi-light, płyta ze szkła ceramicznego dodatkowo grzejnik z podwójną kołową powierzchnią, która może być przypasowana do garnków i patelni o różnorodnych wymiarach. Lampka kontrolna dla każdej strefy gotowania pozostanie widoczna, do czasu, aż powierzchnia strefy nie będzie wychłodzona. Gładka powierzchnia płyty jest nieskomplikowana do czyszczenia, a krawędzie są uniesione, by zapobiec rozlaniu. Tradycyjna analogowa kompozycja elektronicznego programowalnego zegara jest jednym z dekoracyjnych punktów w linii. Posiada zegar i minutę i umożliwia zaprogramowanie opóźnionego czasu rozpoczęcia i zakończenia gotowania. Zegar wskazuje koniec cyklu pieczenia przy pomocy sygnału akustycznego. Tradycyjny projekt zegara wraz z pokrętłami w kolorze starego złota uzupełniają ogólny wygląd pieca. Drzwi piekarnika są podwójnie oszklone szybami refleksyjnymi. Dlatego zewnętrzna strona drzwi jest zawsze zimna. Bezpieczne i energooszczędne drzwi pozwalają piekarnikowi osiągnąć klasę energetyczną A-20%. Wewnętrzna strona drzwiczek piekarnika jest gładka ani ma krawędzi, by umożliwić nieskomplikowane czyszczenie. Dzisiaj możesz posiadać chrupkość i smakowitość smażonego jedzenia bez dodatkowych kalorii. Ta wyjątkowo intensywna metoda pieczenia gorącym powietrzem nie wymaga zastosowania tłuszczu, by zapewnić znakomicie pyszną, chrupiącą złocistą skórkę. W połączeniu ze specjalną perforowaną blachą do pieczenia (w zależności od modelu), która świetnie otula naczynie dookoła, osiągniesz jeszcze lepsze rezultaty. Idealnie pasuje do nieznacznych kawałków mięsa, ryb, warzyw i gotowych mrożonek, takich jak frytki i nuggetsy z kurczaka. Będziesz radować się cudownie chrupiącą złotą skórką swych ulubionych smażonych potraw, lecz bez kropli oleju!