Urządzenie do lodów ProfiCook PC-ICM 1140
Od razu poczujesz różnicę
Czy wyrób własnych lodów to pracochłonne zajęcie? Domowe lody można przygotować nawet bez maszynki, lecz jest to zajęcie pracochłonne i zabiera sporo czasu. Lody własnej roboty powinny być mieszane w kilkugodzinnych odstępach, żeby rozbić powstające kryształki lodu. I dlatego maszynki do lodów zyskują coraz obszerniejsze powodzenie. I nie tylko dlatego,upraszczają całe przedsięwzięcia lecz dlatego że własnoręcznie zrobione lody są o niemało smaczniejsze i zdrowsze. Maszynka do lodów pozwoli Ci nie tylko przygotować klasyczne desery lodowe, ale da Ci szansę zrobienia własnych sorbetów, mrożonych koktajli czy mrożonych jogurtów. Bez chemii bez spulchniaczy, same naturalne zdrowe składniki.
Jak działa maszynka do lodów? Maszyna do lodów Profi-Cook PC-ICM 1140 pomoże przygotować Ci przepyszne lodowe desery, z naturalnych składników i o adekwatnej konsystencji. Maszynka wyekwipowana w misę mrożącą, mieszadła, pokrywę z otworem, zegar cyfrowy i wyświetlacz LED. Obudowa ze stali rdzoodpornej. Jak maszyna kręci lody? Zanim włączysz maszynkę włóż misę do zamrażarki i chłódź przynajmniej poprzez 12 godzin. Potem należy umieścić schłodzone naczynie w maszynie włożyć mieszadła i wsypać/wlać elementy. Ustawiamy czas i możemy iść robić co innego. Pamiętaj! Im dłużej będziesz trzymać lody w zamrażarce tym twardsze się staną. Dlatego warto wyjąć je z zamrażarki na godzinę przed jedzeniem. W komplecie sugestie dotyczące przepisów Maszynka cicha więc nikomu nie będzie przeszkadzać kręcenie lodów.
sprawdź film:
*