GEIS75000X Klasa energetyczna A technologia Multi-taste Drzwi z nanopowłoką prowadnice teleskopowe miękkie zamykanie drzwi Poznaj bliżej markę Grundig Najważniejsze parametry piekarnika GEIS75000X booster drzwi z pełnego szkła oświetlenie halogenowe technologia Multi-Taste technologia Multi-Taste to połączenie dwóch nawiewów gorącego powietrza, z wentylatora w tylnej ścianie i z niewielkich otworów znajdujących się w ścianach bocznych. Dzięki takiemu rozwiązaniu cyrkulacja powietrza jest ustabilizowana, a potrawy pieczone są bardziej równomiernie. Technologia Multi-Taste zezwala na pieczenie potraw aż na trzech stopniach, oszczędzając czas i energię. Drzwi z nanopowłoką Wewnętrzne szklane drzwi piekarnika pokryte są nanopowłoką uniemożliwiającą przywieraniu brudu. Dzięki nanopowłoce czyszczenie drzwi piekarnika, w szczególności z plam po oleju, nie będzie wymagało obszernego wysiłku. Prowadnice teleskopowe Prowadnice teleskopowe to wygodne i z zasady bezpieczne rozwiązanie, pozwalające wysunąć tacę z gorącym daniem bez ryzyka poparzenia. Miękkie zamykanie drzwi Specjalnie zaprojektowane drzwi piekarników Grundig zamykają się finezyjnie, cicho i w bezpieczny sposób. Booster szybkie nagrzewanie Booster to funkcja istotnie upraszczająca pieczenie. Po jej włączeniu piekarnik wykorzystuje wszystkie dostępne źródła ciepła,ekspresowo osiągnąć zadaną temperaturę, po czym wraca do nastawionego trybu pieczenia. Drzwi z pełnego szkła Drzwi piekarników Grundig wytworzone są z pełnego szkła, bez załamań i śrub, przez co ich czyszczenie jest nieskomplikowane i wygodne. Dla jeszcze pokaźniejszego komfortu, szklane drzwi można z łatwością wyjąć w celu jeszcze precyzyjniejszego czyszczenia. Oświetlenie halogenowe Cylindryczne lub kwadratowe lampy, umieszczone na tylnych lub bocznych ścianach piekarnika, to komfortowe rozwiązanie, umożliwiające łatwą obserwację gotującej się potrawy. Halogenowe żarówki gwarantują jaśniejsze oświetlenie i są bardziej energooszczędne. Każdego roku w samej Unii Europejskiej wyrzuca się 27 milionów ton żywności. Marnowanie jedzenia to wyraźny problem globalny i główny temat zrównoważonego rozwoju ONZ na 2030 r. Największym źródłem odpadów żywnościowych jesteśmy my, klienci. Od 30 do 50% całkowitej ilości wyrzucanej żywności pochodzi z naszych kuchni. Rozwiązanie tego problemu jest jasne – walkę z marnotrawieniem żywności powinniśmy zacząć od własnego domu. Poznaj bliżej filozofię Grundig „Respect Food” i nie marnuj już więcej jedzenia. Jako wiodący producenci AGD zobowiązaliśmy się do rozwoju naszych sprzętów i wprowadzenia najnowocześniejszych funkcji, które zapewnią, iż żywność pozostanie dłużej świeża. Grundig – razem formujemy dom i zmieniamy go na ulepszone. Www.grundig....