Brak danych
Dodatek pary w początkowej fazie pieczenia udoskonalony wygląd i smak wypieków - wspaniale wyrośnięte ciasto i chrupiącą skórkę. Także kurczak, lasagna albo ryba – wszystko będzie równomiernie...
Z przykrością informujemy, że w żadnym sklepie będącym w bazie nie znaleźliśmy powyższego produktu. Baza sklepów ciągle się rozwija, zapraszamy za kilka dni.
Dodatek pary w początkowej fazie pieczenia udoskonalony wygląd i smak wypieków - świetnie wyrośnięte ciasto i chrupiącą skórkę. Także kurczak, lasagna albo ryba – wszystko będzie równomiernie upieczone i pyszne!
wystarczy nalać 100ml wody i nacisnąć przycisk SteamBake, żeby uzyskać idealnie wypieki. Wilgotność wspomaga wyrastanie ciasta, dzięki czemu pozostaje delikatne i miękkie wewnątrz. Gorące powietrze formuje się złocistą, chrupiącą skórkę. Przetestuj dodatkowo pieczenie kurczaka i ryb z odrobiną pary.
zastosowanie jej rozszerza kontrolę nad procesem pieczenia. Termosonda monitoruje temperaturę wnętrza potrawy, bez ryzyka niedopieczenia czy przepieczenia. Gdy potrawa jest gotowa, termosonda zasygnalizuje zakończenie pieczenia i wyłączy piekarnik.
Nasza technika czyszczenia katalitycznego pozwoli zapomnieć o konieczności usuwania tłustych zabrudzeń z piekarnika. Ten system samoczynnego czyszczenia rozpoczyna działać automatycznie, gdy piekarnik osiąga temperaturę 250°C. Dzięki czemu czyszczenie nie stanowi teraz żadnego problemu.
ekran LED zegara pozwalamonitorować pieczenie potraw. Ustaw staranny czas i kontroluj cykl pieczenia potraw, używając podłączonej termosondy. Mając wszystko pod kontrolą, z łatwością rozwiniesz swoją kreatywność w kuchni.
Wentylator zapewnia stały obieg gorącego powietrza, zapewniając równomierny rozkład temperatury. W takich warunkach potrawy mogą być pieczone w niższej choćby o 20% temperaturze w kontraście do piekarników klasycznych, co pozwala na oszczędność czasu i energii.