Brak danych
Wąż ogrodowy GREEN ATS2 Cellfast C 15-120 cechuje się trwałą 5-warstwową konstrukcją. Nie skręca się i jest wytrzymały na powstawanie supłów hamujących strumień wody. Wąż posiada podwójny oplot...
Z przykrością informujemy, że w żadnym sklepie będącym w bazie nie znaleźliśmy powyższego produktu. Baza sklepów ciągle się rozwija, zapraszamy za kilka dni.
Wąż ogrodowy GREEN ATS2 Cellfast C 15-120 cechuje się trwałą 5-warstwową konstrukcją. Nie skręca się i jest wytrzymały na powstawanie supłów hamujących strumień wody. Wąż ma podwójny oplot krzyżowo-trykotowy ATS2.
Jest odporny na promieniowanie UV, a także osadzanie się glonów we wnętrzu. Wąż ma nieprzeciętne parametry użytkowe. Jest wolny od kadmu, baru i ołowiu. Warstwę wewnętrzną artykułu wykonano z tworzywa nadającego się do kontaktu z żywnością.
Jest dopasowany do prac w zakresie temperatur od -20 do +6- stopni Celsjusza. Charakterystyka produktu: Nieskręcająca się budowa, oporność na załamywanie się i blokowanie przepływu wody 5-warstwowa budowa z podwójnym oplotem krzyżowo-trykotowym ATS2 odporność na promieniowanie UV i zaleganie glonów we wnętrzu węża Wewnętrzna warstwa z tworzywa przypasowanego do kontaktu z żywnością Materiał wolny od kadmu, baru i ołowiu szeroki zakres temperatur roboczych od -20 do +60 stopni Celsjusza informacje technologiczne: wymiar: 3/4" (19mm) Długość: 25m Opakowanie: rolka Kategoria: nawadnianie ogrodu Oplot: ATS2™ Temperatura robocza: -20/+60°C Gwarancja: no limit liczba warstw: 5 Ciśnienie rozrywające: 30 bar Technologie: UV Resistant, Anti Algae, All Season, Cd/Ba/Pb Free, Food Quality
Będziemy zobowiązani, jeżeli prześlesz recenzję lub opinię o produkcie Cellfast Wąż ogrodowy 15-120 ats2 3/4" 25m- natychmiastowa wysyłka, ponad 4000 punktów odbioru!. Pomóż innym użytkownikom w podjęciu decyzji zakupowej.
Poniżej znajdują się promocyjne oferty na Cellfast Wąż ogrodowy 15-120 ats2 3/4" 25m- natychmiastowa wysyłka, ponad 4000 punktów odbioru!. Zobacz nasze propozycje, warunki ekspresowej dostawy oraz opinie o produkcie: